Leacuri pentru suflet

Un suflet vesnic creator si cautator de frumos nu se va plictisi niciodata.

joi, 26 februarie 2009

Cutie-leagan-pentru banii primiti la botez




In seara aceasta am creat (ideea imi apartine in totalitate) un leagan-patut in care vor fi puse plicurile cu bani la botezul unui baietel.

luni, 23 februarie 2009

In seara aceasta m-am hotarat sa nu postez nimic din ce-am lucrat...ci numai ganduri...poate o motivatie pentru ceea ce fac.
De unde pasiunea mea pentru lucrul de mana? Cu siguranta e o mostenire, o mostenire de nepretuit preluata de la mama mea cea draga. Ea mi-a fost calauza si mi-a daruit cele mai mari averi pe care le-as putea avea si pe care nu mi le poate lua nimeni: omenia, dragostea pentru munca si pentru frumos si, de ce nu, paiunea pentru lucrul de mana.
Vreau sa las si eu fiicei mele aceasta mostenire...si tare mult mi-ar placea sa gandeasca despre mine asa cum gandesc eu despre mama mea. Ar insemna ca munca mea n-a fost in zadar, ca am lasat ceva in urma.

duminică, 22 februarie 2009

Fustita tri-crosetata


Un sarafan pentru dulcica mea! Roz, asa cum ii place ei!!

Martisoare



Teo


I-am lucrat nepotelei mele mai mici, Teodora, cu ocazia implinirii a 4 anisori, un paltonas si o bascuta. Ii vin tare bine...se vede, nu?

Brotacelul


Pentru ca lui Razvan ii plac desenele cu brotacei, i-am crosetat si lui o caciulita-brotacel.

Putin mov


Aceasta bluzita e dintr-o lanita foarte placuta la purtare in amestec cu vascoza. Mi-a placut foarte mult culoarea, dar si modelul(creatie proprie).